Dacă ești începător în lumea cazinourilor, am conceput pentru tine un scurt ghid care te va ajuta să înțelegi pariurile sportive, astfel încât să-ți crești semnificativ șansele de câștig. Indiferent de sportul preferat sau de numărul de Beturi efectuate lunar, poți deveni în scurt timp un bun cunoscător al pariurilor sportive.

Unde poți plasa un pariu?

În funcție de zona în care te afli, pariurile sportive pot fi plasate într-o casă de pariuri sau online.

Din fericire, la momentul de față avem la dispoziție un număr mare de cazinouri online care permit efectuarea pariurilor, dar și urmărirea rezultatelor. Indiferent de sportul favorit, ai la dispoziție online toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie de pariere.

Ghidul începătorului la pariuri sportive
Ghidul începătorului la pariuri sportive

Ce sunt cotele?

În termeni de pariuri sportive, cotele au în esență două scopuri. În primul rând, acestea sunt folosite pentru a calcula plățile câștigătoare ale pariurilor. De fiecare dată când plasezi un pariu, ți se vor oferi anumite care influențează cât de mult poți câștiga. Cu cât sunt mai mari, cu atât vei câștiga mai mult în raport cu miza ta.

Citeste si: Oraşul din România care va intra în carantină totală pentru 14 zile

În al doilea rând, cotele reflectă probabilitatea apariției unui anumit rezultat. Cu cât un rezultat este mai probabil, cu atât vor fi mai mici cotele.

Acest lucru este perfect logic, deoarece e de așteptat să câștigi mai puțin atunci când pariezi pe un rezultat probabil decât atunci când pariați pe un rezultat care este puțin probabil. Imaginează-ți un meci de tenis în care jucătorul clasat pe locul 1 în lume joacă împotriva jucătorului pe locul 137. Este evident că cel mai bun jucător va fi considerat favorit la câștigarea meciului. Prin urmare, un pariu pe câștigul său ar avea cote foarte mici, iar un pariu pe câștigarea adversarului său ar avea cote mult mai mari.

Cât de mult ar trebui să pariezi?

O regula de aur a pariurilor sportive este să pariezi doar cât îți permiți să pierzi. Această strategie se aplică investițiilor în acțiuni, jocului de poker și, în special, pariurilor pe sport.

Adesea veți auzi că pariorii sportivi se referă la suma de bani pariată în „unități”. O unitate este o dimensiune de pariu predeterminată pe care un parior o va folosi ca pariu mediu. De acolo, un parior va determina câte unități pariază în funcție de natura conservatoare sau agresivă a pariului.

În mod obișnuit, se consideră că pariorii riscă în intervalul 1% -5% din banii pentru fiecare pariu individual. Limita inferioară a acestui interval, 1%, este adesea o unitate pentru un parior sportiv. Punând acest lucru într-un exemplu, să presupunem că aveți 1.000 RON în contul tău de pariuri. Fiecare unitate ar fi 1% sau 10 RON, iar pariul tău maxim poate fi de 5% sau 50 RON. Aplicând regula 1% -5%, te vei asigura că joci responsabil, fără a risca să ai pierderi financiare semnificative.

Ghidul începătorului la pariuri sportive
Ghidul începătorului la pariuri sportive

Sfaturi pentru începători

Dacă ești nou în lumea pariurilor sportive, atunci e necesar să iei în considerare cât mai multe sfaturi atunci când începi să plasezi pariuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

1. Începe cu pariuri mici

Sfatul numărul unu pentru începători este să te asiguri că începi cu pariuri mici. Înainte de a crește miza este nevoie să te familiarizezi cu mecanismul pariurilor sportive, să ajungi să cunoști

bine favoriții, dar și jucătorii sau echipele cu potențial ascuns de câștig. Nu are sens să te aventurezi de la început la pariuri mari, deoarece te supui unui risc financiar nefondat.

2. Învață elementele de bază

Pentru aceia dintre voi care sunt noi în acest domeniu, este o idee bună să vă faceți timp pentru a învăța elementele de bază înainte de a vă avanta prea mult în pariuri. Înțelegând elementele de bază, veți lua decizii de pariere mai bine informate.

3. Setează-ți așteptări realiste

Chiar dacă pariurile sportive pot reprezenta o modalitate bună de a crește veniturile lunare, sunt foarte mici șansele ca o persoană să trăiască doar din pariuri. Sigur, există pariori sportivi profesioniști care își câștigă existența din jocuri de noroc. Cu toate acestea, și aceștia pierd destul de des. Chiar și cei mai buni pariori sportivi pierd pariurile în proporție de 40%- 45%.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Așadar, este esențial să ai așteptări corecte de la început. Pariurile pot fi distractive și pot fi chiar și profitabile. Cu toate acestea, pentru a câștiga bani, trebuie să fii un parior sportiv informat și disciplinat.

Citeste si: Postul Crăciunului 2020 începe pe 15 noiembrie. Tradiţii pentru Lăsata Secului

4. Pariază pe sporturi pe care le cunoști bine

Mai ales atunci când ești începător, este foarte important să pariezi doar pe acele sporturi pe care le cunoști foarte bine. Procedând astfel, vei avea o probabilitate mai mare de a lua decizii bune. iar aceste alegeri în cunoștință de cauză îți vor aduce mai multe șanse de câștig.

Mulți oameni se feresc de pariurile sportive, deoarece consideră că sunt dificile și necesită strategii complicate. Acest lucru este departe de a fi adevărat. Toate pariurile sportive sunt alcătuite din aceleași trei componente: selecție, miză și cote. În cea mai simplă definiție, putem spune că pariurile reprezintă plasarea unei mize pe rezultatul unui anumit eveniment sportiv. Dacă ai dreptate, câștigi. Dacă greșești, pierzi. Așadar, acum că ai noțiunile de bază, poți plasa primul tău pariu. Mult succes!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si