Fericitii pensionari care vor pleca la Parlia-Katerini pe banii primariei au insa si o serie de obligatii, specificate in „regulamentul privind inscrierea, participarea si derularea taberei cultural-educative in Grecia”.

In primul rand, turistii interesati de programul „cultural-educativ” in Grecia trebuie sa stie ca spatiile de cazare sunt prevazute cu aparate de aer conditionat, insa in camere nu vor gasi telecomanda. Daca doresc racoare, ei trebuie sa scoata din buzunar suma de 5 euro/zi, pentru ca primaria nu suporta aceasta taxa.

De asemenea, pensionarii trebuie sa-si faca singuri asigurare de calatorie. Paradoxal, aceasta a fost o conditie la inscriere, astfel incat batranii ar fi trebuit sa-si asigure calatoria dinainte sa stie daca dosarul a fost acceptat si ei sunt eligibili pentru excursie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atentie! Odata ajunsi in Grecia, pensionarii romani nu vor pleca la plaja pe cont propriu, ci doar in grup, insotiti de cel putin un reprezentant al Centrului Pentru Seniori. Cei care nu stiu sa inoate au doua variante: fie sa ramana pe mal, fie sa intre in mare insotiti de un reprezentant CSMB si doar cu colac de salvare.

Sunt interzise consumul de substante de tip halucinogen sau a etnobotanicelor si fiecare membru al grupului are obligatia sa-si pazeasca singur bunurile, pentru ca organizatorul nu-si asuma servicii de paza.

Interesant este si modul in care cei de la primarie s-au gandit sa rezolve situatiile legate de distrugerea unor bunuri din hotel.

Cei care produc pagube sunt obligati sa achite reparatiile, insa in cazul in care „huliganii” nu sunt identificati – atunci intreg grupul va suporta contravaloarea pagubelor. Nici elementele perturbatoare nu scapa usor: scandalagioi vor primi avertisment verbal sau scris, iar la trei avertismente – acestia sunt exclusi din tabara si isi platesc singuri intoarcerea in tara.

Exista insa si o veste buna pentru pensionarii romantici care spera sa dea lovitura in „tabara cultural-educativa”. In principiu, nu se vor caza persoane de sex opus in aceeasi camera cu doua exceptii: cei doi fac parte din aceeasi familie, respectiv – nu fac parte din aceeasi familie, dar solicita expres acest lucru. Practic, sunt permise aventurile nocturne, doar ca trebuie sa fie si ea de acord. Varsta minima pentru accesarea acestui program este de 50 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si