Frații Tate au primit, în cursul zilei de joi, sentința din partea judecătorilor din cadrul Curții de Apel București. Milionarii vor rămâne în arest, după ce judecătorii le-a respins toate contestațiile formulate de avocați.

Andrew și Tristan Tate au ajuns ieri dimineață în faţa judecătorilor din București pentru a cere să fie eliberaţi din arest.

Citește și: Frații Tate află dacă vor fi eliberați

Cei doi au fost aduși cu cătușe, au fost coborâți din duba poliției și duși în sala de judecată, escortați de polițiști. Cei doi ar fi motivat faptul că au în România mai mulți copii și au cerut astfel judecătorilor să fie puși în libertate.

Judecătorii Curții de Apel București au decis, însă, ca cei doi să rămână în arest. Decizia este definitivă.

„Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Tate Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana şi Naghel Georgiana impotriva incheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucureşti-Secţia I Penală pronunţată în dosarul nr. 37100/3/2022. În baza art. 275 alin. 2 şi 4 C.proc.pen, obligà contestatorii inculpaţi la plata sumei de 500 de lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a transmis Curtea de Apel Bucureşti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și viol și au fost arestați pentru 30 de zile.

Citește și: Frații Tate, aduși la instanță

Tristan Tate, despre meseria din tinerețe

Fostul iubit al  Biancăi Drăgușanu  a mărturisit că a avut o meserie nu prea bine plătită și că s-a străduit să ajungă un bărbat cu bani și putere, din toate punctele de vedere.

Tristan Tate a lucrat ca bodyguard în tinerețea sa.

El spune că din acest motiv îi tratează cu un incredibil respect pe oamenii care practică această meserie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am lucrat ca și bodyguard timp de șase ani în Londra, când eram tânăr. Tot timpul îi tratez cu respect pe cei de la pază”, a spus Tristan Tate, acum ceva timp, pe Instagramul său. 

Citește și: Metoda prin care frații Tate făceau sute de mii de dolari, chiar sub nasul autorităților. Andrew Tate: „Am ales România fiindcă prefer o țară unde corupția este accesibilă tuturor”

Tristan Tate a fost părăsit de tatăl său

Frații Andrew și Tristan Tate  au fost nevoiți să locuiască doar cu mama și sora lor într-un loc complet străin pentru a putea supraviețui.

„Și mama și tata aveau serviciu, așa că puteam supraviețui. Totuși, situația noastră a devenit atât de grea încât am decis să plecăm în Anglia, fără tata, pentru o nouă viață. Așa că, la 11 ani, eram capul familiei, având grijă de fratele mai mic, de sora și de mama. Am copilărit în Luton, crescuți de o mamă singură, fiind ironizați pentru accentul nostru american”, a povestit Tristan Tate, acum ceva timp. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si