Gheorghe Dănulețiu, cunoscutul cioban din reclamele TV sub numele de Ghiță Ciobanu, a fost jefuit săptămâna trecută la stâna de oi, informează Agro TV.

Doi bărbați suspecți de furt

Disperat, Ghiță a sunat la poliție în noaptea de 6-7 iunie, când a observat că îi lipsesc din fermă 9 mioare, estimând paguba la 3600 de lei.

Citește și: Doi ciobani l-au bătut pe pădurarul comunei Păunești pentru că le-a cerut să-și lege câinii. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Ghiță Ciobanul a observat că îi lipsesc din fermă 9 mioare.

Ghiță Ciobanul a observat că îi lipsesc din fermă 9 mioare.

[Sursa foto: Gheorghe Dănulețiu - Facebook]

Doi bărbați sunt suspectați de furtul din stână.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii sunt pe urmele făptașilor și presupun că vinovații ar fi 2 bărbați din comuna Dragu, județul Sălaj, în vârstă de 21 și 28 de ani. Urmează o anchetă pe numele celor doi suspecți și riscă să fie pedepsiți, conform legii, pentru furt calificat și obligați să recupereze daunele lui Ghiță.

Ghiţă Ciobanul a ajuns în atenția publicului după ce obținut rolul principal într-o reclamă a unei companii de telefonie mobilă din România, în urmă cu zece ani.

De atunci, viața oierului s-a schimbat radical, scrie Click. Ghiță Ciobanul a vrut să dea lovitura cu un magazin de brânzeturi, deschis în București, însă a fost nevoit să renunțe la afacere în 2015, din cauză că îi era prea greu să facă naveta. 

Citește și: O femeie din Olt a decedat după ce a consumat insecticid dintr-o sticlă de suc

”Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4.

L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazine cu așa ceva când producătorii o să fie respectați până atunci nu”, a spus Ghiță Ciobanu, în exclusivitate pentru Click!.

”Eu am și o fermă de animale între Zalău și Cluj. Am peste o mie de oi. Stau aici aproape non-stop. În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol, dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”,  a mai declarat Ghiță pentru sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si