Close sidebar
Close sidebar

Giani Kirita a avut un SOC cand si-a deschis pentru prima data telefonul: "Nu mi-a venit sa cred! Mi s-a facut pielea de gaina!"

Giani Kirita a fost prezent seara trecuta in platoul WOWbiz. Faimosul a vorbit deschis despre experienta care i-a schimbat complet viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Show-ul fenomen nu a insemnat pentru Giani Kirita doar o transformare fizica uluitoare caci a pierdut peste 16 kg, ci si o schimbare la nivel de gandire si raportare la problemele pe care le avea inainte de a intra in competitie.

Rupt de familie si prieteni timp de patru luni, in momentul in care si-a deschis pentru prima data telefonul, fostul fotbalist a avut un soc. Dispozitivul era “invadat” de video-uri de la fani care ii spuneau cat de rau le pare ca a parasit competitia. Cel mai mult l-au emotionat mesajele pe care le-a primit de la copii.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

"Cel mai mult m-a emotionat ca am primit mesaje video de la copii de la 3 ani pana la 10-12 ani plangand dupa Giani Kirita. Am zis ca nu-i adevarat si mi s-a facut pielea de gaina."

Citeste mai mult pe topklumea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI