Fost capitan al echipei din „Stefan cel Mare”, Giani Kirita de la Exatlon e dezamagit de Dinamo, care a avut un sezon modest, ratand calificarea in play-off. Echipa s-a redresat in play-out, sub conducerea anternorului Florin Bratu, iar Kirita a apreciat acest lucru.  „Din ce am văzut, Bratu a mers pe mulţi tineri, iar asta e un lucru foarte bun. Dinamo e pe drumul cel bun, dacă merge pe mâna tinerilor”, a declarat Giani Kirita pentru Prosport.

Giani Kirita de la Exatlon e dezamagit de Dinamo: "E foame de trofee"

„Gândiţi-vă că sunt şapte ani de tristeţe la Dinamo, în care nu am realizat nimic. E foame de trofee, de performanţă, e foame ca lumea să vină la stadion”, „Noi am crescut într-o generaţie aparte, am avut un antrenor care ne-a educat în stilul lui Dinamo, pe Cornel Dinu. Liderii trebuie crescuţi la Dinamo, dar trebuie aduşi şi jucători cu experienţă. S-au adus jucători cu experienţă, dar nu unii care să fie acolo cu sufletul, care să fi jucat la nişte Mondiale, aşa cum am găsit eu”, a mai spus Kirita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Giani Kirita de la Exatlon e dezamagit de Dinamo:  „Trebuie adusi unii care sa faca efortul asta"

Chiar daca echipa a jucat bine in aceasta primavara, Giani Kirita de la Exatlon e dezamagit de Dinamo.  „Trebuie aduşi unii care să facă efortul ăsta, să înţeleagă. În proiectul acesta, trebuie aleşi jucători cu experienţă care să se muleze pe aceşti tineri.

E o problemă că aceşti jucători sunt scumpi, dar proiectul trebuie gândit în aşa fel încât să se investească în jucători cu experienţă” ,  a mai marturisit Giani Kirita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si