Nemultumit de prestatia defensivei dinamoviste, Giani Kirita de la Exatlon s-a enervat crunt pe fundasi. Dinamo, fosta echipa a lui Kirita, a debutat in campionat cu 7 goluri primite in trei partide, iar Faimosul de la Exatlon stie cine sunt vinovatii.

Giani Kirita de la Exatlon s-a enervat crunt: "Si eu am jucat fundas central"

„La o echipă cu aspiraţii la titlu, trebuie să avem nişte dubluri pe posturi. Acest Popovici trebuie să aibă o dublură. Să mă scuze Katsikas, şi eu am jucat fundaş central, dar meci de meci le gafează”, a spus Kirita, la Digisport, despre grecul Giorgios Katsikas.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Giani Kirita de la Exatlon s-a enervat crunt: "Sa nu mai primeasca goluri atat de usor"

Recent, Giani Kirita de la Exatlon s-a enervat crunt.  „Ambele compartimente, cel defensiv şi cel de linia de mijloc trebuie să se coordoneze mult mai bine şi să nu mai primească goluri atât de uşor”,  a mai spus Kirita, care a fost campion cu Dinamo in 2000 si 2002. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si