Giani Kiriţă a acordat cel mai sincer interviu de când a venit la Exatlon sezonul 2, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. În stilul lui caracteristic, ”King” a analizat cele mai delicate momente prin care a trecut până acum, nu s-a ferit să discute despre relaţia lui Iulian cu mexicanca Ana, să vorbească despre degetul mijlociu arătat de Mădălina sau să îl facă praf pe Silviu, cu care spune că nu s-a înţeles nici un moment de când acesta a apărut la Exatlon.

Reporter: Bună ziua, Giani, cum te simţi la revenirea în Republica Dominicană, de data asta în calitate de antrenor? 
Giani Kiriţă: Mă simt foarte bine. De prima dată, de când am păşit pe pământ dominican, am simţit acelaşi fior în corp pe care l-am avut ca şi concurent.

Cum ţi se par ironiile adversarilor făcute la adresa ta, mai ales că tu încerci să-i lucrezi psihic, să-i faci ”cu capul”. Crezi că-ţi va reuşi şi în sezonul ăsta?
Da, într-adevăr, am încercat să-i lucrez puţin la psihic, dar din păcate nici echipa nu m-a ajutat. Poţi să lucrezi la psihicul lor atunci când câştigi. Sezonul ăsta, din păcate, n-am reuşti să lucrez la psihicul lor, pentru că războinicii au câştigat în majoritatea timpului.

Mădălina regretă şi acum că mi-a arătat degetul mijlociu

Cum ai văzut tu gestul acela al Mădălinei Lingurar de a-ţi arăta degetul mijlociu?
Mădălina Lingurar a făcut gestul ăla... probabil că-l regretă şi-n ziua de azi. Nici n-am vrut să-i răspund foarte mult, am luat-o mai mult ca pe o glumă. Nu-mi bat capul cu ea. Cu siguranţă că regretă.

Când o să ajungă acasă o să vadă că regretă ce a făcut. În presiunea jocului e ok. Gândiţi-vă că eu am am fost pe stadioane şi mie îmi arăta semnul ăla tot stadionul. Adică despre ce vorbim? Repet, sunt destul de inteligent să nu mă pun la mintea ei.

Ai fost acuzat de misoginism... Ai avut un conflict cu Ana Otvoş şi de acolo au pornit acuzele!
Aaaa, da... Problema aici, la Exatlon, este următoarea: din cauza presiunii şi a tensiunii jocului, anumite fete sau femei, să le spun aşa, tind să te jignească sau să facă ironii, iar tu ca bărbat ar trebui să nu spui nimic. Ei bine, fetelor, femeilor, nu e aşa. Automat când provoci, aşteaptă-te şi de la un bărbat să-ţi răspundă. Şi când găseşti unul ca mine care are vorbele la el şi e crescut pe stadioane, are şcoala vieţii şi e şi strada cu el, aşteptaţi-vă că vine şi replica.

Vezi o femeie învingătoare sau finalistă în sezonul ăsta?
Mi-aş dori din suflet să fie de la noi Cristina Nedelcu. Posibil să fie şi de la Războinici. Pe Betty o văd, chiar şi pe Ana Maria Otvoş.

”Îmi place de Iulian că a pupat-o pe Ana”

Care este relaţia ta cu Ionuţ Jaguarul?  Multă lume spune că nu prea aveţi o relaţie bună!
Relaţia mea cu Ionuţ este una foarte bună, dar pe teren eu n-am prietenii.

Să ne înţelegem, acolo sunt doar eu şi faimoşii. Cu el n-am nici o treabă. În general mă înţeleg bine cu el.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cum ţi se par acţiunile lui Iulian de a o pupa pe Ana de la Mexic, de a-i dărui cadouri? Ţi se par gesturi copilăreşti?
Iulian este un jucător foarte bun în Exatlon. Până la urmă este un copil, are 21 de ani. Mie chiar îmi place ce a făcut, adică până la urmă nu are obligaţii, băiatul ştie ce vrea. Foarte bine, să se ducă s-o pupe!

În primul sezon ai slăbit, acum cum eşti?
Acum am un regim special în care am mâncare la discreţie, dorm când vreau. Doar primele zece zile am stat în baracă cu ei şi am mâncat ce au mâncat ei, pentru că am vrut să-i cunosc. Mă menţin foarte bine şi sper s-o ţin aşa mulţi ani de acum încolo.

Ai vreun concurent pe care-l apreciezi cel mai mult în sezonul 2 din punct de vedere sportiv?
Sunt mulţi sportivi buni aici în Exatlon, dar n-aş putea să vă dau un nume. Aştept finala!

”Dacă mă vedea mama la televizor că mi-e frică să mă dau pe tobogan, mă chema acasă” 

Care este concurentul pe care nu-l apreciezi, al cărui loc nu e aici?
Clar, Silviu! A fost şi va rămâne pe viaţă concurentul pe care nu mi l-am dorit niciodată şi nu mi l-aş mai dori în nici un concurs de genul ăsta.

De ce?
Pentru că băiatul ăsta a venit de acasă, deşi a avut un sezon în faţă, total nepregătit. După vreo două săptămâni i-am zis că n-are nici o treabă cu Exatlonul, a început să şi mintă, să spună că m-am luat de el. Şi după asta a venit şi celebra fază când să sară de pe tobogan. El, pentru mine, nici măcar concurent Exatlon nu e, este o fetiţă!

Crezi că el a venit aici doar de dragul de a apărea la televizor? Sau să se ascundă de ceva?
Nu ştiu de ce a venit băiatul ăsta! V-am spus, Exatlon este un concurs foarte dur, un concurs în care se şlefuiesc caracterele. Am încercat să-i explic ce înseamnă Exatlon atât pe trasee, cât şi în viaţa de grup. N-a înţeles absolut nimic! Culmea tupeului, are boala asta de a vorbi ceea ce nu trebuie. El a venit o lună de zile, a luat două puncte trase de păr după care n-a fost în stare să sară de pe un tobogan de 5 metri pe care un copil de 5 ani e fericit dacă îl arunci. Oameni ca el ajung în Exatlon, fac de râs Exatlonul şi pe urmă au tupeul să dea vina pe mine, de exemplu. Că eu îmi asum, n-am nici un fel de problemă! Oameni buni, n-ai cum să faci aşa ceva niciodată! Dacă în primul sezon, mama mă vedea la televizor că făceam două puncte şi nu săream de pe tobogan – cum o cunosc pe mama – dădea telefon şi spunea: ”băiatul meu, vino acasă că te faci de râs pe tine şi faci şi familia noastră de râs”.

Cei mai buni de la Războinici: Alin şi Iulian

Dacă ai avea ocazia să intri pe traseu, în sezonul ăsta, pe cine ai alege drept concurent?

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Cu siguranţă m-aş lupta cu cei mai buni de la Războinici: cu Iulian şi cu Alin.

Te-ai teme de o înfrângere?
Nu mă tem niciodată de nici o înfrângere” E normal să ai înfrângeri, important e să joci tot timpul cu cei mai buni. Asta nu înţeleg anumiţi concurenţi: jucând cu cei mai buni o să devii şi tu cel mai bun! Tot timpul te ambiţionează lucrul ăsta, pentru că ai de învăţat. Vrei să fii ca ei, după care să fii peste ei! Asta s-a întâmplat şi în sezonul întâi!

 

Reporter: Metin Molagean
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si