Proaspat intorsi de la Exatlon, din junga Republicii Dominicane, Catalin Cazacu si Giani Kirita au pasit pe covorul rosu. Cei doi au povestit despre experienta Exatlon, despre efectele competitiei, dar si despre micile tachinari din concurs.
 
"Nu ne-am ales tinutele pentru seara asta. Nu ne-am imbracat niciodata de la nimeni. Interviul asta ar trebui sa fie in padure.
As da orice in viata sa mai repet experienta Exatlon. Sa nu mai fie atat de lung. Daca ar tine mai putin, trei luni jumate, as mai participa. Patru luni de zile, atunci cand deschideam ochii, ii vedeam fata. Mars, mars, ca nu te mai suport"
, a spus Giani Kirita. 
 
"Eu m-am imbracat prost tot timpul. La mine nu e o surpriza. Sunt nevorbit. Am privirea asta pentru ca nu sunt obisnuit sa vorbeasca lumea cu mine.  As da orice sa am noroc si in dragoste. Este foarte greu sa petreci 24 de ore cu cineva, zi de zi. Fara televizor, fara o carte", a spus Catalin Cazacu. 
 
Vezi interviul in video de mai jos.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si