Close sidebar
Close sidebar

Giani Kirita spune tot adevarul! De ce a lipsit de la aeroport atunci cand Vladimir Draghia s-a intors in tara cu trofeul Exatlon

“Faimosul” a explicat ca a incercat sa tina cont de dorinta exprimata der Vladimir in Republica Dominicana!

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

La zece zile de la intoarcerea lui Vladimir Draghia din Republica Dominicana s-a aflat in sfarsit de ce “faimosul” nu a fost asteptat de colegii sai la aeroport si, in special, de “capitanul” Kirita!

“Multi s-au intrebat atunci daca prietenia dintre Vladimir si Giani a fost doar pentru TV si imediat au aruncat sageti inspre echipa “rosie”! Doar Larisa a fost menajata, intrucat ea a ajuns la Otopeni in acea dimineata, in rest, toti au fost taxati, mai ales Giani si Cazacu”, au dezvaluit persoane apropiate vedetelor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Giani Kirita a explicat de ce nu l-a asteptat pe Vladimir Draghia la aeroport! "Am ales sa raman acasa"

Totusi, situatia a stat complet diferit si, ieri, Giani Kirita a explicat de ce nu l-a asteptat pe Vladimir Draghia la aeroport.

Motivul nu a avut nicio legatura cu animozitatile din trecut si nicidecum cu o aparenta falsitate in concurs. “Eu il cunosc foarte bine pe Vladimir si stiu ca si-a exprimat dorinta sa fie cu familia lui. El nu e ca mine. De exemplu, eu cand am venit in Romania, m-au asteptat 20 de prieteni, familie, toata lumea… In schimb, in cazul lui, el fiind un pic altfel, situatia a stat putin diferit.
Sincer, nu am vrut sa ii rapesc momentul acela de glorie. Sa ma vada lumea pe mine si nu pe el! In plus, i-am respectat dorinta! Vladi practic voia sa fie cu sotia lui, cu copilul lui. Am stiut lucrul acesta, fiindca am vorbit pe baza lui de foarte multe ori in Republica Dominicana, si am ales sa raman acasa, in ciuda faptului ca stiam ca se vor gasi unii care sa comenteze.
Ii anunt insa ca gresesc, noi am ramas foarte buni prieteni si se vede”
, a declarat “The King”!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI