Close sidebar
Close sidebar

Gică Hagi: „Ca tată sunt exigent! Nu fac cadouri soției”

Gică Hagi a vorbit despre familia sa și a ținut să transmită că nu poate să stea fără fotbal nici măcar o zi. Sportivul a declarat că nu îi face cadouri soției sale și a explicat ce înseamnă să fii un lider.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hagi a ținut să facă precizări despre viața lor de familie: „Ca tată sunt exigent, principii, regulament de ordine interioară al familiei. Nu fac cadouri soţiei, cadoul a fost cand ne-am căsătorit”.

Citeste si: Dezlegare la pește, luni 2 decembrie- sărbătoare mare pentru românii de pretutindeni

Gică Hagi: „Ca tată sunt exigent! Nu fac cadouri soției”

„Să fii lider înseamnă să împarţi celorlalţi. E imposibil să existe o zi în care să nu mă gândesc la fotbal. Trebuie să am plăcerea de a face zi de zi fotbal, să mă gândesc doar la asta, altfel n-aş fi reuşit”, a continuat „regele” cum este supranumit.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Citeste si: Trafic feroviar oprit în judeţul Cluj, pentru înlocuirea unei şine fisurate

În 2009, Hagi a fondat clubul român Viitorul Constanța. În prezent el este atât proprietarul cât și președintele clubului. De asemenea, a înființat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, una dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa de Sud-Est.

Citeste si: Ceremonia militară de la Alba Iulia a început, în prezenţa premierului Ludovic Orban

Fiul său, Ianis, este de asemenea fotbalist, actualmente sub contract cu KRC Genk.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI