Gică Hagi şi Gică Popescu au fost daţi în judecată. Cei doi foşti mari fotbalişti deţin proprietăţi în Poiana Braşov, iar numele lor apar, ca pârâţi, într-un proces de la Judecătoria Braşov, al cărui obiect este „grăniţuire”. Dosarul a fost deschis pe 26 iulie 2017, dar a fost amânat de mai multe ori, următorul termen fiind programat pe 12 aprilie 2019. Reclamant în proces este o firmă ce deţine în Poiana Braşov un hotel şi un teren pe care şi-l dispută cu pârâţii.

( vezi ce a pus Hagi despre fratele său decedat)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Imagini senzaţionale cu Gică Hagi dansând hora alături de tatăl Simonei Halep! Cei doi s-au dezlănţuit pe muzică machidonească! VIDEO

Gică Hagi şi Gică Popescu au fost daţi în judecată. Grăniţuirea determină limitele dintre două proprietăţi vecine

Acţiunea în grăniţuire este aceea prin care se urmăreşte determinarea, prin hotărâre judecătorească, a limitelor dintre două proprietăţi vecine; prin această acţiune reclamantul pretinde ca, în contradictoriu cu pârâtul, instanţa să determine, prin semne exterioare, întinderea celor două fonduri învecinate.

Obiectul grăniţuirii îl constituie delimitarea fondurilor învecinate sau, după caz, mutarea liniei de hotar, cu obligarea pârâtului la restituirea suprafeţei deţinute fără drept din terenul limitrof al reclamantului.

Gică Hagi şi Gică Popescu au fost daţi în judecată. Au câte o vilă în Poiana Braşov

La Judecătoria Braşov, Gică Hagi şi Gică Popescu au fost daţi în judecată. Presa a relatat că Hagi şi Gica Popescu au două vile gemene în Poiana Brasov, fiind deosebite doar de culorile acoperişurilor.

Cel al casei lui Hagi este roşu-cărămiziu, iar al lui Popescu, verde. Separat, ambele imobile au 140-160 de metri pătraţi şi sunt construite pe terenuri de aproximativ 600 de metri pătraţi. Fiecare în parte are patru-cinci camere, parter, o mică mansardă, precum şi câte un garaj. Terenul fiecărei vile valorează aproximativ 300.000 de euro, iar unul dintre imobile poate ajunge la valoarea de 200-300.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si