Gică Popescu a fost invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, unde acesta și-a amintit de clipele îngrozitoare din noaptea în care tatăl lui a decedat.

Citeste si: Milionar român, tâlhărit în propria casă din Nordul Capitalei. Ziua, în amiaza mare!

Gică Popescu, emoționat fiind de subiectul dureros, s-a destăinuit și a explicat în detaliu cum soţia i-a dat trista veste.

Acesta a mai precizat și că vorbise cu tatăl său chiar cu o zi înainte ca acesta să moară.

Gică Popescu a povestit despre ce i s-a întâmplat în închisoare, în noaptea în care tatăl lui s-a stins din viață: “Am sărit din pat”

„N-am mai spus asta niciodată public. Tata a murit marţi 13, la 2 noaptea. Îmi aduc aminte ca în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat. M-am speriat. M-am uitat la ceas şi era 2. Nu ştiam ce am. Eram foarte treaz şi speriat.

Gică Popescu a dezvăluit ce i s-a întâmplat în închisoare, chiar în noaptea morții tatălui său: „N-am mai spus asta niciodată public”
Gică Popescu a dezvăluit ce i s-a întâmplat în închisoare, chiar în noaptea morții tatălui său: „N-am mai spus asta niciodată public”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

M-am chinuit o oră, o oră şi jumătate să dorm şi nu ştiam de ce nu pot să dorm. După, dimineaţa m-am dus şi m-am întâlnit cu soţia şi mi-a zis că murise. Atunci mi-am dat seama de ce mă trezisem. O legătură aparte între părinţi şi copii probabil”, a povestit Gică Popescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„La înmormântare aveam greutatea sufletească, nu am spus nimic, dar fiind acasă la Calafat mergeam cu mama, aprindeam lumânări, puneam flori.

Simţeam nevoia să vorbesc ca şi cum ar fi în faţa mea şi stând pe mormântul tatălui meu le-am spus ce mă apăsa. Trăiam cu greutatea pe suflet, că dacă nu ar fi fost situaţia mea ar fi trăit şi acum. I-am cerut iertare şi i-am spus multe lucruri pe care simţeam nevoia să i le spun”, a declarat Gică Popescu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Când va fi gata stadionul Giulești. CNI a anunțat perioada în care stadionul rapidiștilor va fi inaugurat

Cum a aflat Gică Popescu de moartea tatălui său, în închisoare

„Stătea jos, în negru si era schimbată la faţă. Ea mi-a zis că a murit tata cu trei zile în urmă. Eu vorbisem cu tata cu o seară înainte, că mergem la pescuit.

Şi am stat 20 de secunde înmărmurit, nu-mi venea să cred. Cum să moară? Inima. Atunci am căzut pe scaun şi am plâns in hohote. Ea cu mâna pe geam, eu cu mâna pe geam. Un moment foarte greu”, a mai adăugat Gică Popescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si