Close sidebar
Close sidebar

Gica Popescu revine spectaculos in imobiliare! Uite cum arata ansamblul rezidential ridicat de fostul mare fotbalist, in care un apartament de trei camere va costa 120.000 de euro

Fostul mare fotbalist Gica Popescu isi incearca norocul intr-o noua afacere imobiliara.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Gica Popescu, fostul capitan al echipei nationale, al Universitatii Craiova si al Barcelonei, a incercat sa se implice in mai multe afaceri dupa ce s-a retras din fotbal. El a cumparat diverse terenuri in Spania si in Romania, a investit si in energia eoliana, dar criza economica l-a impiedicat sa dea lovitura.

Un alt esec a fost complexul comercial din Rahova, dar Popescu nu a renuntat la imobiliare. El detinea de mai multa vreme un teren in zona Primariei Sectorului 1, dar nu s-a putut ocupa de proiectul pe care-l avea, ridicarea unui ansamblu rezidential, pentru ca a fost inchis in urma condamnarii primite in Dosarul transferurilor.
Dupa ce a iesit din inchisoare, Popescu a investit, astfel ca ansamblul va fi gata in decembrie 2017. Conform descrierii de pe site-urile de imobiliare," proiectul este defasurat pe 2S+D+P+8ETAJE, are 160 de unitati locative(garsoniere, 2, 3 si 4 camere).
Apartamentele se vor preda la cheie, finisajele interioare fiind marca premium. Fiecare apartament va beneficia de centrala proprie si aer conditionat in fiecare camera iar baile vor fi mobilate si utilate”.
Apartamentele au fost scoase deja la vanzare, pretul unuia de 3 camere, cu o suprafata de 76 de metri patrati, fiind de 120.000 de euro. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI