S-a aflat că Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti. Fostul mare fotbalist al echipei naţionale şi al Barcelonei este împlicat într-un proiect imobiliar de mare anvergură, un complex de vile la Mogoşoaia, care va fi gata în acest an. “Complexul va cuprinde 78 case (P+1+pod) cu arhitectură modernă şi o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii.

Casele sunt dispuse în 10 module, fiecare modul având câte 2 case de capăt şi restul de mijloc. Ambele tipuri de case au 4 camere, 3 băi, dressinguri, pod, terasă, parcare şi grădina”, este descris proiectul.( vezi cum arată complexul rezidenţial al lui Gică Popescu, ridicat în Bucureşti)

Citeste si: Veste șoc în fotbalul românesc! Gică Popescu și-a dat demisia! Motivul ar fi "un rahat de poză" în care apare alături de Burleanu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Gică Popescu a plecat în America! Luminița este în vizită la nepoata ei, Kira Hagi

Citeste si: Gică Popescu face dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său: „Plângea cu icoana în mână”

Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti. Casele se vând finisate complet  

„Casele sunt construite pe structură de beton cu cărămidă porotherm, termosistem de 10 cm, acoperiş – ţiglă metalică. Finisajele sunt de cea mai bună calitate: compartimentări interioare din cărămidă, pereţi tencuiţi, scară interioară cu finisaj din lemn şi balustrade de sticlă. Casele se vând finisate complet – “la cheie””, se arată pe site-ul dezvoltatorului imobiliar.

Preţurile vilelor sunt de 99.900 euro cu TVA, cele din mijloc, şi de 144.900 euro cu TVA, cele de la marginea complexului. Gică Popescu a încercat să se implice în mai multe afaceri după ce s-a retras din fotbal. El a cumpărat diverse terenuri în Spania şi în România, a investit şi în energia eoliană, dar criza economică l-a împiedicat să dea lovitura. Un alt eşec a fost complexul comercial din Rahova, dar Popescu nu a renunţat la imobiliare.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti. A construit 160 de apartamente în Capitală

E clar că Gică Popescu ridică un cartier de 78 de vile lângă Bucureşti. Precedentul proiect imobiliar în care Popescu a fost implicat s-a finalizat în 2017. El deţinea de mai multă vreme un teren în zona Primăriei Sectorului 1, dar nu s-a putut ocupa de proiectul pe care-l avea, ridicarea unui ansamblu rezidenţial, pentru că a fost închis în urma condamnării primite în Dosarul transferurilor. După ce a ieşit din închisoare, Popescu a investit, astfel că ansamblul a fost gata în decembrie 2017.

Conform descrierii de pe site-urile de imobiliare," proiectul este defăşurat pe 2S+D+P+8ETAJE, are 160 de unităţi locative(garsoniere, 2, 3 si 4 camere). Apartamentele se vor preda la cheie, finisajele interioare fiind marcă premium. Fiecare apartament va beneficia de centrala proprie şi aer condiţionat în fiecare cameră, iar băile vor fi mobilate şi utilate”.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si