Afacerile lui Gica Popescu au fost inchise in ultimii ani, din motive ce au tinut probabil de partea manageriala, dar si de crizele econimice care nu au ocolit Romania. Complexul comercial din cartierul Rahova a dat faliment, alt business imobiliar, realizat cu parteneri spanioli, a fost si el lovit de problemele financiare din 2009, hotelul din Calafat a fost, de asemenea, inchis, iar cand fosta vedeta a gazonului a incercat sa se bazeze pe scoala de fotbal pe care o avea, a venit dezastrul.

In 2014, scoala de fotbal „Gica Popescu“ si-a inchis portile dupa ce tribunalul Dolj a pronuntat falimentul acesteia. “Baciul” acumulase, atunci, datorii de 900.000 de euro, cea mai mare parte provenind din taxe si impozite neachitate la bugetul de stat. Infiintata in 2000, inainte ca fostul capitan al tricolorilor sa-si fi atarnat ghetele in cui, gruparea a produs o vreme jucatori care au evoluat chiar in Liga 1, insa fara a rupe  gura targului. Din acel moment, Popescu a incercat sa colaboreze cu Gheorghe Hagi si o parte din fotbalistii sai au ajuns la Academia Regelului, care, la randul lui, a incercat sa isi ajute cumnatul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din fericire insa, pasa neagra a lui Popescu nu a durat la nesfarsit. Dupa o perioada de stat in puscarie, imediat ce a fost eliberat conditionat, fostul mare fotbalist s-a apucat de treaba si, incet, incet, afacerile sale au inceput sa se relanseze. “Baciul” a revenit in “Liga1 a business-urilor” si, in urma cu putin timp, barbatul a luat si o decizie foarte importanta. Astfel, surse apropiate lui sustin ca Gica ar intentiona sa investeasca iarasi in scoala sa de fotbal si, de data aceasta, sa nu mai dea gres.

“Spera sa scoata jucatori buni si proiectul sa fie benefic nu doar pentru el, ci si pentru fotbalul romanesc”, au dezvaluit persoane apropiate vedetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si