Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali a vorbit despre eliberarea din penitenciar a varului sau, Giovanni! "Sta un an, se odihneste si se duce iar!"

Fostul impresar de jucatori, Ioan Becali, a primit astazi o veste extraordinara din partea magistratilor si a fost eliberat conditionat din Penitenciar.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vestea a ajuns si la urechile varului sau, Gigi Becali, care imediat a comentat aceasta veste. "Nu trebuia odata sa se elibereze? Trebuia sa faca doi ani de puscarie si a facut doi ani si opt luni. Conform legii, trebuia sa faca numai doi ani. Condamnarea era de sase ani si patru luni si el trebuia sa faca o treime, ca are peste 60 de ani. Cu judecatoarea e in proces. Iese acum, sta un an afara, se odihneste, il condamna, vede ce mai are de facut, contopeste pedepsele si gata. Mai sta o luna, doua si vine acasa", a declarat Becali la Digi Sport.

Ioan Becali mai este judecat intr-un dosar, alaturi de Victor Becali si Cristian Borcea, pentru ca i-ar fi dat mita 195.000 de euro judecatoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, ca sa dispuna achitarea oamenilor de fotbal acuzati in dosarul transferurilor.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI