Dorinta lui Becali de a deveni student a ramas la stadiul de intentie si asta pentru ca reprezentantii Bisericii nu i-au dat aceasta binecuvantare.

Pentru inscrierea la Teologie, Becali care era in penitenciar, avea nevoie de acordul Arhiepiscopiei, pe care insa nu l-a primit. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei a explicat atunci ca potrivit legilor in vigoare, persoanele private de liberate nu pot urma cursurile unei facultati decat la formele de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa.

Aceste forme de invatamnat nu exista la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, asa ca Becali nu avea cum sa devina student al acestei facultati la forma de zi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Asa ca Gigi Becali nu s-a putut inscrie atunci la facultate pentru a da admiterea, iar dupa ce a ieist din penitenciar probabil a renuntat definitiv la ideea de a fi student la peste 50 de ani.

Gigi Becali a fost condamnat, in mai 2013, la inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari- in dosarul “Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.


Gigi Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta si a fost eliberat conditionat in primavara lui 2015.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si