Gigi Becali s-a retras o perioadă din zona aparițiilor media pe zona sportivă, însă revine, implicându-se în lupta contra pandemiei de Covid-19.

Omul de Afaceri FCSB a afirmat că mama sa se simte bine și că s-a vindecat de infecția cu COVID-19, suferită cu câteva săptămâni în urmă.

Gigi Becali, implicat din nou în lupta cu pandemia de coronavirus

Gigi Becali se implică și ajută spitalele din România în lupta cu Covid-19 Acesta vrea să cumpere medicamente din alte țări, cum ar fi India și Rusia, pe care le va distribui

în farmaciile din țara noastră, pentru a putea fi achiziționate fără niciun fel de adaos.

Patronul FCSB a mai contribuit și în urmă cu câteva luni, cu echipamente pentru spitalele din România, iar acum vrea să cumpere medicamente din străinătate, pentru a ajuta cât mai mulți oameni să se vindece de coronavirus.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Vreau să aduc niște medicamente, pentru că virusul ăsta este un fleac. Am avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci să iei medicamentele astea. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau din Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii.

Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol. Mama mea nu are nimic, e vindecata, are 90 de ani.”, a declarat, joi, patronul FCSB conform România TV.

Gigi Becali aduce medicamente românilor, din India și Rusia

Gigi Becali mai spune că el a procurat aceste medicamente, din India și Rusia, pe care le-a administrat familiei, prietenilor şi vecinilor care au fost infectați cu Covid-19.

Acesta mai declară că este dispus să aducă chiar și vaccinul anti-Covid din Rusia.

Am avut toată curtea, Și șoferi, și oamenii din casă, și cutare, și uite și Giovani, și Victor, și toată comuna. Majoritatea au avut virus. Le-am dat medicamente. Arbidol, vitamina C.

Da, dar am avut ce să dau. Oamenii nu au ce să ia. Asta vreau eu sa fac. Plus de asta am făcut astăzi o scrisoare de intenție pentru virus, pentru vaccin, din Rusia. Ca în Rusia deja se vaccinează”, a mai afirmat Becali.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si