Sunt unele cazuri în care o persoană poate greși în momentul în care trebuie să voteze. Motivele pot fi diverse, de la propria neatenție, până la procedura dificilă.

Acesta a fost și cazul lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB. Acesta a spus că s-a confruntat cu anumite probleme, cauzate de multitudinea buletinelor de vot.

Citește și: Surpriză pentru unii alegători din București! Au primit buletine de vot deja ștampilate

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB

Gigi Becali a spus că a fost indus în eroare de numărul mare de buletine de vot

[Sursa foto: Profimedia]

Cum a explicat Gigi Becali încurcătura de la secția de vot

Astfel, Gigi Becali a pus într-un loc greșit ștampila pe buletinul de vot. După acest incident, patronul celor de la FCSB a spus, conform România TV, că: „Da, prea mult (n.r. numărul mare de buletine de vot), sunt oameni care se și încurcă... M-am încurcat că am pus pe AUR și era de fapt la primărie și am pus primar AUR. Eu am pus AUR. Am anulat votul, am luat altul. Votăm o Românie care să strălucească ca aurul”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gigi Becali a spus, înainte de a intra în secția de votare și a fi derutat de numărul mare de buletine de vot, acesta a spus că a vota reprezintă o datorie pe care oamenii trebuie să o îndeplinească, potrivit sursei menționate anterior.

Dat fiind faptul că Gigi Becali are domiciliul în Pipera, acesta a mers să voteze la secția din Voluntari.

În trecut, Gigi Becali a votat, deși nu avea dreptul în acel moment

În trecut, Gigi Becali nu a putut să își exercite dreptul la vot. Mai precis, patronul celor de la FCSB a fost condamnat în luna mai a anului 2013, iar acesta nu a putut nici să candideze, nici să voteze, pe o perioadă de de cinci ani după ce pedeapsa în cauza a fost executată.

Citește și: Vârsta e doar un număr! Câți ani are cel mai bătrân candidat la alegerile locale? Este veteran de război

După condamnarea din 2013, Gigi Becali a fost eliberat condiționat în urmă cu 9 ani, în luna aprilie a anului 2015.

Totuși, Gigi Becali și-a exprimat votul în cadrul „Referendumului pentru familie” din 2018, deși, în mod legal, nu putea să își exercite acest drept din cauza condamnării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si