Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Dorian Popa! Patronul FCSB cere o pedepsă de cinci ani de închisoare pentru îndrăgitul artist

Gigi Becali consideră că Dorian Popa ar trebui să primească 5 ani de închisoare și suspendarea permisului de conducere pe viață.

Stefania Pavel,

Gigi Becali consideră că Dorian Popa ar trebui să primească 5 ani de închisoare.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gigi Becali a ieșit la atac, după ce Dorian Popa a fost prins drogat în trafic. Patronul celor de la FCSB a declarat pentru Realitatea  că artistul nu ar trebui să iasă basma curantă, după ce drug testul a ieșit pozitiv la canabis.

Patronul FCSB este de părere că permisul de conducere ar trebui confiscat pe toată viața în astfel de cazuri

Deși era îmbrăcat într-un halat, Gigi Becali a spus că numai dacă era drogat sau beat putea conduce doar în lenjerie intimă.

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața.

Trebuie lege dată” , a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Gigi Becali- patron FCSB

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV- Dorian Popa putea refuza drug testul când a fost oprit de polițiști: ”Invidia și dorința de a vedea pe cineva căzut în dizgrație nu ar trebui să fie motivația noastră”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Artistului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea unui rezultat concludent al situației care a scandalizat o țară întreagă. În acest sens, Dorian Popa nu a făcut comentarii pe marginea incidentului, cel mai probabil așteptând un deznodământ clar.

Dorian Popa a plecat din țară

În urma unui mic accident, în care a alunecat pe gheață, Dorian Popa a avut nevoie de recuperări pentru a scăpa de cârje, în luna februarie.

El a ales baza celor de la FCSB, unde a făcut exerciții alături de preparatorul fizic al echipei de fotbal. 

„Fraților, este prima dată când mergem fără o cârjă. Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu. Nu îmi vine să cred! Pe 15 trebuia să începem recuperarea, eu pe 13 deja merg. Îmi dau lacrimile de emoție. Ovidiu, două secunde. Vreau să îți arăt ceva. Tu mi-ai scos o cârjă și vreau să te scot și eu puțin la plimbare, afară. Pentru că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și mă ajuți să merg normal, mergem până în spate la mașină. Dumnezeu, dacă îți trimite ceva, îți trimite din suflet. Și nu poți refuza, e Joia Mare. Acesta este noul tău pat electric, pe care ți-l dăruiesc din suflet”, a spus Dorian Popa într-un videoclip pe Youtube.

Dorian Popa- artist

[Sursa foto: Dorian Popa- Instagram]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea fiului său, după ce acesta a fost prins drogat la volan: ”Dorian nu se va băga într-o gaură de șarpe”

În dimineața zilei de 30 octombrie, influencerul s-a îmbarcat în avion pentru o scurtă vacanță. Acesta este însoțit de Cori, asistenta lui, care îl ajută pe creatorul de conținut să filmeze pentru canalul său de Youtube, acolo unde are 2.24 milioane de abonați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI