Becali nu a vrut sa faca nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, precizand ca va da mai multe informatii jurnalistilor dupa audieri.

Aancheta vizeaza profesori universitari care au coordonat sau validat lucrările sttintifice ale deţinuţilor pentru care au primit reducerea pedepselor, reprezentanţii editurilor care le-au publicat şi funcţionari ai ANP care au propus eliberare, informeaza news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Procurorii au deschis aceasta ancheta in luna ianuarie, dupa ce DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la suspiciune săvârşirii infracţiunii de favorizare a făptuitorului, respectiv pentru ajutorul dat unor condamnaţi pentru corupţie.

Conform Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, In cazul elaborArii de lucrări stiintifice, se consideră 30 de zile executate pentru fiecare lucrare ştiinţifică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si