Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul cartilor scrise in penitenciar

Omul de afaceri George Becali s-a prezentat miercuri dimineata la DNA, pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care procurorii cerceteaza fapte in legătură cu modalitatea in care au fost scrise carti în penitenciare de catre detinuti.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Becali nu a vrut sa faca nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, precizand ca va da mai multe informatii jurnalistilor dupa audieri.

Aancheta vizeaza profesori universitari care au coordonat sau validat lucrările sttintifice ale deţinuţilor pentru care au primit reducerea pedepselor, reprezentanţii editurilor care le-au publicat şi funcţionari ai ANP care au propus eliberare, informeaza news.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Procurorii au deschis aceasta ancheta in luna ianuarie, dupa ce DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la suspiciune săvârşirii infracţiunii de favorizare a făptuitorului, respectiv pentru ajutorul dat unor condamnaţi pentru corupţie.

Conform Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, In cazul elaborArii de lucrări stiintifice, se consideră 30 de zile executate pentru fiecare lucrare ştiinţifică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI