Patronul Gigi Becali a declarat că a învins statul român, obținând dreptate în "Dosarul Valiza", după 11 ani. Celebrul antrenor aduce grave acuzații justiției din România.

"Criminalilor! Respectați legea. Sunteți criminali!", sunt doar o parte din acuzațiile aduse de Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali a învins statul român la CEDO

În anul 2013, Gigi Becali a fost acuza în "Dosarul Valiza".

Antrenorul a fost acuzat la vremea respectivă de comiterea infracțiunii de dare de mită și fals. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, pe data de 4 iunie 2013, că Gigi Becali este considerat vinovat și l-a condamnat, definitiv, trei ani de închisoare cu executare.

Gigi Becali a părăsit închisoarea la data de 3 aprilie 2015, când a fost eliberat condiționat.

La 11 ani de la condamnarea primită de Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce a fost acuzat de o țară întreagă și și-a ispășit pedeapsa, Gigi Becali a anunțat că a învins statul român.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

CEDO, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, îl consideră pe Gigi Becali nevinovat și acuză statul român de un proces neechitabil. Potrivit informațiilor mărturisite de Gigi Becali, relatate de gsp.ro, CEDO susține că "a fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată".

"Azi am primit o veste pe care o aștept de 10 ani. O veste de mare bucurie, de mare fericire pentru mine.

A suferit mult familia mea pentru că am fost batjocorit și condamnat. Azi a venit vestea de la CEDO. Și condamnă România pentru un proces neechitabil contra lui Becali George. Adică spune «A fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată»", a declarat Becali, potrivit gsp.ro.

Citește și: Doliu în sportul românesc! Primul campion olimpic la kaiac din istoria României a încetat din viață: Un talent înnăscut”

GIGI BECALI

Gigi Becali aduce acuzați grave statului român

[Sursa foto: Facebook]

Becali condamnă statul român

Gigi Becali condamnă statul român. Antrenorul cere dreptate și daune pentru vătămări, pentru a se liniști. Becali mărturisește că nu banii sunt motivul, ci mulțumirea sufletească.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Pentru 800.000 de euro, mi-au luat 3 milioane. Dacă a luat trei ori mai mult, trebuie să dea de trei ori mai mult. Adică 9 milioane de euro. Plus daunele pe care le voi cere eu pentru vătămări. Nu banii sunt problema.

Contează că am mulțumire sufletească... Să vadă copiii lor cum au distrus ei oameni și au băgat oameni în pușcărie mame și copii... Așa cum copiii mei au plâns la 18 ani, copiii lor trebuie să știe ce nenorociri au făcut părinții lor. Ei scrâșnesc din dinți când văd că Becali a primit dreptatea", a continuat Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si