Gigi Becali a facut primele declaratii despre cazul care a revoltat o tara intreaga.

Despre Eugen Stan, barbatul acuzat ca a abuzat doi copii intr-un lift, Gigi Becali a spus ca este un om care doar prin multa credinta se poate vindeca de ceea ce sufera.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai mult, astfel de gesturi necuviincioase ale barbatului ar avea de-a face cu mai multe forte supranaturale, pe care doar Biserica le mai poate alunga.

"Acesti oameni au demoni. Altfel nu imi explic. Demonul il pune sa faca asta. Nu te pune demonul? Cum sa ai asemenea pofte daca nu iti spune demonul. Se poate vindeca, in primul rand trebuie sa vrei, sa ai vointa, iar harul lui Dumnezeu lucreaza in oricine. Hristos a venit pe Pamant pentru pacatosi, nu pentru sfinti. Daca nu ai pocainta si marturisire, nu ai cum sa te vindeci de boala asta. Asta e o boala, e posedat de demon. Acesti demoni pot fi anulati si alungati numai cu rugaciuni multe, rugaciunile Sfantului Vasile cel Mare", a spus Gigi Becali la WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si