Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali crede ca politistul Eugen Stan ar trebui sa se duca la biserica: "Demonii l-au pus sa faca asta. Acest om e posedat"

Gigi Becali crede ca politistul Eugen Stan ar trebui sa se duca la biserica: "Demonii l-au pus sa faca asta. Acest om e posedat", spune Becali.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Becali a facut primele declaratii despre cazul care a revoltat o tara intreaga.

Despre Eugen Stan, barbatul acuzat ca a abuzat doi copii intr-un lift, Gigi Becali a spus ca este un om care doar prin multa credinta se poate vindeca de ceea ce sufera.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai mult, astfel de gesturi necuviincioase ale barbatului ar avea de-a face cu mai multe forte supranaturale, pe care doar Biserica le mai poate alunga.

"Acesti oameni au demoni.

Altfel nu imi explic. Demonul il pune sa faca asta. Nu te pune demonul? Cum sa ai asemenea pofte daca nu iti spune demonul. Se poate vindeca, in primul rand trebuie sa vrei, sa ai vointa, iar harul lui Dumnezeu lucreaza in oricine. Hristos a venit pe Pamant pentru pacatosi, nu pentru sfinti. Daca nu ai pocainta si marturisire, nu ai cum sa te vindeci de boala asta. Asta e o boala, e posedat de demon.
Acesti demoni pot fi anulati si alungati numai cu rugaciuni multe, rugaciunile Sfantului Vasile cel Mare"
, a spus Gigi Becali la WOWbiz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI