Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, criticat de Ionel Ganea: "E diavolul din Pipera el! Pozeaza in crestin, dar asa rautate are in el!"

Fostul international, Ionel Ganea, a acordat un interviu pentru o publicatie de sport din Romania si l-a luat la rost pe Gigi Becali, omul care ar fi contribuit decisiv la demiterea sa de la FC Voluntari.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ganea a avut un an bun ca antrenor, lasand Dunarea Calarasi pe locul 1 inaintea play-off-ului de promovare, iar cu Voluntari a reusit sa faca 19 puncte in 11 etape si a dus echipa pe loc de baraj, din ultima din clasament. Chiar si asa, el a fost demis si considera ca o mare parte de vina ii apartine lui Becali.

Ionel Ganea nu l-a menajat deloc pe seful Stelei si i-a adresat cuvinte grele. "Gigi Becali e diavolul din Pipera. El cand nu poate sa castige, trimite valize. Pozeaza in crestin si isi face imagine prin biserica, dar el este un om foarte rau, injura extrem de mult. Daca stai de vorba cu el, te crucesti! De asta-i zic diavol. El, impreuna cu finul sau (n.r. Florin Pandele), e un om usor influentabil. Pandele, pana sa se insoare a stat in concubinaj cu Firea.
Nu mai zic nimic de asta, ma opresc aici. Becali n-a realizat nimic. El daca ar avea putere ar umpusca toti procurorii, iar pe mine m-ar lega cu o funie de masina si m-ar trage pe jos ca-n western-uri prin toata Pipera. Asa rautate are diavolul asta in el. E trimisul diavolului pe Pamant. El acum sta cuminte ca i-au aratat maimuta. A fost student, dar poate face si masterul.
Eu i-am spus ca e fricos dupa ce m-a amenintat ca ma bate cu 27-0. L-a bautut si apoi m-a dat afara. A vorbit cu Pandele si i-a spus ca am vorbit urat de el. Asta este"
, a declarata Ionel Ganea intr-un interviu acordat celor de la Prosport.ro.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI