Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, depre tentativa de sinucidere a lui Turcu. „A fost audiat la DNA”

Vasile Turcu a fost transportat astazi de urgenta la spital. Dupa primele informatii, ar fi fost vorba de o sinucidere, dupa ce omul de afaceri ar fi incercat sa se spanzure.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

George Becali a fost contactat telefonic pentru a spune tot ce stie despre starea lui Vasile Turcu din ultimele zile. Dupa spusele lui, in urma cu numai cateva zile, omul de afaceri a fost audiat la DNA.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Eu stiu ce inseamna cand omul vrea sa se sinucide, cand face asta, cade in deznadejde, intra pe mana diavolului. Numai diavolul isi spune sa iti iei viata. omul lui Hristos, orice problema are in viata, le trece cu ajutorul lui Dumnezeu.

Eu il stiam pe el un om puternic, nu il stiam un om care sa se sinucida. Am ramas socat cand mi-ati spus. El era glumet, zambaret tot timpul. Am vorbit acum o saptamana cu el, m-a sunat sa ma intrebe daca vreau sa investesc intr-un teren din sectorul 3, ca mi-l da foarte ieftin(...) Da, asa este, a fost audiat la DNA", a declarat George Becali pentru Antena 3. 

Sursa: SpyNews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI