Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, despre condamnarea Cameliei Voiculescu: "Ma bucur ca e cu suspendare! In rest, un fleac"

Gigi Becali a comentat condamnarile facute in dosarul Antena Group - RCS&RDS. Patronul Stelei a declarat ca se bucura ca fata lui Dan Voiculescu a primit o condamnare cu suspendare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Becali a declarat la Romania TV ca ii pare bine ca fiica lui Dan Voiculescu nu a primit condamnare cu executare. Dupa parerea lui, Camelia Voiculescu nu trebuie sa intre la puscarie doar pentru ca tatal ei e deja acolo.

"Ma bucur ca a primit condamnare cu suspendare Camelia Voiculescu. Tatal ei deja are 10 ani de puscarie, de ce sa mai intre si fiica lui? In rest, un fleac! Nu vreau sa comentez decizia judecatorilor", a spus Becali.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dat sentinta in Dosarul Antena Group- RCS& RDS. Camelia Voiculescu a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare, Sorin Alexandrescu la 3 ani si 6 luni cu executare, iar Dan Voiculescu la 2 ani de puscarie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI