Gigi Becali a renunțat la Mihai Teja și acum caută tehnician pentru banca FCSB, după un sezon dezastruos.  ”Am vorbit cu Edi Iordănescu și azi. Mi-a zis «Nea Gigi, mai am 3 etape. Vreau să termin cu demnitate. Nu vreau să vorbim acum de plecarea de la  Gaz Metan». Cu Edi, treaba e rezolvată 95%, din punctul meu de vedere. Că-l vreau.Dar, la cum îl văd pe el, nu mai e 95%.

Îmi place de el că se împărtășește. Și el, și familia lui se împărtășesc. Eu vreau un antrenor creștin. Să fii creștin nu înseamnă să fii botezat așa, ci să te împărtășești în Posturi”, a dezvăluit Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citeste si: Gestul SECRET FABULOS făcut de Gigi Becali! Nimeni nu ştie cât a ajutat această familie! "Ne-a dat 10.000 de lei". Vezi cine l-a impresionat pe milionar! VIDEO EXCLUSIV!

”Am soluții multe. Sunt antrenori mari de la care am primit telefoane. Am zis că până nu vorbesc cu Edi, nu decid. Dar e posibil să mă vrăjească un antrenor până atunci. Nu vreau să zic nimic. Sunt antrenori mari, unul chiar foarte mare. M-a sunat ca să bem o cafea. Am zis: «Domne, dacă e să bem o cafea, te sun. Să vorbim, să vedem. Nu neapărat de antrenorat».

Am soluții multe. Nu se face târziu. Nu face antrenorul strategia de transferuri. Asta o fac eu”, a continuat Gigi Becali. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si