Potrivit sport.ro, după victoria cu FC Hermannstadt (3-0), Becali e convins ca FCSB o va prinde din urma pe CFR inainte de playoff, iar apoi va cuceri titlul. Becali nu i-a uitat nici pe rivali. El crede ca Dinamo o lasa pe Sepsi in afara locurilor de playoff, insa nici echipa lui Rednic nu va ajunge acolo!

Gigi Becali a oferit declarații optimiste după succesul clar repurtat în fața Sibiului 

"Dinamo lucreaza pentru noi, o scoate pe Sepsi din play-off, dar ea nu intra in play-off, e imposibil. Voi va doriti asta pentru rating, dar nu se poate, FC Botoșani si Poli Iasi au batut. Pe cine sa scoata Dinamo? Pe Astra nici atat, pe Viitorul nu, pe cine? Mai sunt 3 etape, n-are pe cine sa scoata. Stati sa vedeti ce se dezumfla. Are cu Botoșani acum, o sa vedeti”, a declarat Gigi Becali, care a iesit strigand "campionii" din stadion.

Citeste si: Ce spun vecinii lui Mihai Rădoi, despre momentul în care s-a aruncat pe geam

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Totusi am o mica nemultumire. Trebuia sa mai marcam! O echipa mare nu lasa motoarele. Ei au lasat motoarele. Dar sunt multumit de niste lucruri. Il vad pe Florinel Coman ca e fotbalist si asta ma incanta. Sunt multumit ca a revenit Pintilii si nu o sa mai avem probleme. Eu vreau, insa, atitudinea de la inceput si sa marcam 5-7 goluri cand putem. Vreau posesie, vreau sa nu dam nicio sansa adversarului", a spus Becali, citat de sport.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si