Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali e la pamant, dupa ce Romania si-a ratat sansa de calificare la Mondialul de anul viitor: "Urla sufletul in mine de durere"

Patronul FCSB, Gigi Becali, e daramat. Latifundiarul s-a aratat foarte deranjat de circul de la echipa nationala a Romaniei, care si-a epuizat sansele de calificare la Mondialul de anul viitor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce sa vad eu? Pentru mine nu mai exista echipa nationala. Sunt amarat. Urla sufletul in mine de durere! Noi avem jucatori buni, dar trebuie pusi in valoare de Daum. Pai, tu, joci cu Stancu mijlocas dreapta si cu Chipciu mijlocas stanga. Ce vrei sa faci?! inseamna ca vrei doar sa faci contra.

Daum, daca are demnitate, trebuie sa vina si sa zica «Hai ca am plecat. Va las, dar o sa iubesc tara asta in continuare». Dar tu vii si certi jurnalistii. Vai de capul tau! Ai gasit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Daca aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. tipi tu la mine, «drogangiule?» De ce vine si se da mare patriot? isi bate joc de noi? Ne minte la televizor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Hagi este cel mai bun selectioner. A zis ca sacrifica tot pentru nationala. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olaroiu si Dan Petrescu.

Oameni care fac ceva”, a spus Gigi Becali la TV Sport ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI