Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, legaturi nestiute cu hotul de diamante din Paris. "Provine dintr-o familie de mare reputatie si renume" - Ce legaturi au cei doi

Hotul inelului de aproape 2 milioane de euro nu este un infractor oarecare. Provine dintr-o familie foarte cunoscuta de aromani. Chiar Gigi Becali spune ca ii cunoaste rudele si stie ca erau foarte bogate. Noi am vorbit in exclusivitate cu tatal hotului de diamante si am am aflat cum a ajuns George Ploscaru, zis Mache, sa le dea o grea lovitura bijutierilor elvetieni din Paris! ##VIDEO42890##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Despre George Ploscaru, autorul loviturii de peste 5 milioane de euro de la Paris, s-au spus in ultimele zile tot felul de lucruri. Noi am mers insa pe firul povestii si am aflat lucruri foarte interesante. George provine dintr-o veche si foarte instarita familie aromana stabilita in Cadrilater. Pana si George Becali a auzit de neamul Ploscaru: "Era o familie Ploscaru de mare reputatie si renume la machidoni".

Gigi Becali spune ca nu-l cunoaste insa pe George Ploscaru, desi s-au auzit vorbe ca ar fi jucat table impreuna.

Tatal lui Mache, cum este cunoscut George Ploscaru in lumea interlopa, nu-si poate explica nici acum de ce a pornit fiul sau pe calea faradelegilor. Stie ca avea probleme cu jocurile de noroc, fie cu o femeie, cum spun apropiatii, cert este ca intr-o zi a parasit casa parinteasca.

Procurorii spun ca n-a prea muncit, ci s-a ocupat de cu totul alte lucruri. I s-ar fi facut dosare penale in Ungaria, Turcia si Franta pentru tot felul de furturi, a facut si inchisoare. Ultima lovitura l-a facut celebru! Pana si pe tatal lui l-a surprins vestea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Acesta este celebra casa de bijuterii din Paris in care George Ploscaru a dat lovitura. In luna octombrie, George a fost contactat de doi sarbi care i-au propus furtul. Pentru intreaga lovitura, i-au promis pentru serviciile sale 25% la din prada.

George a fost de acord cu afacerea. Sarbii i-au contactat pe bijutieri si i-au fixat o intalnire chipurile pentru a cumpara bijuterii extrem de valoroase. In timpul discutiei, romanul a reusit sa inlocuiasca cele doua cutii cu bijuterii primite cu altele goale primite de la sarbi. Doua diamante brute si doua inele cu pietre pretioase au fost sustrase.

Cum nu avea insa incredere in sarbi, romanul a decis sa retina unul dintre inele si sa fuga in Germania.

De acolo s-a intors acasa unde a si incercat sa valorifice marfa. Nu de alta, dar avea planuri mari.

Cu o parte din banii pe care i-ar fi luat pe diamantele furate presupusul hot intentiona sa si cumpere un apartament de lux, apartmant care valoreaza 150.000 de euro.

N-a mai apucat insa, ba si-a bagat si prietenii in belea. Toti cei care au stiut despre faptul ca George Ploscaru avea un inel furat si urma s- l vanda sunt acum pusi sub control judiciar in dosarul instrumentat de DIICOT. George Ploscaru, care conform surselor, si-ar fi recunoscut faptele si se afla acum in arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI