Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, mesaj pentru Lorelai Mosnegutu, castigatoarea show-ului de talente: "Bravo, tata. Chiar merita!"

Lorelai Mosnegutu, adolescenta fara maini, abandonata de parinti si adoptata la varsta de doua luni, a castigat finala unui show de talente, primind un premiu de 120.000 de euro.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara a marturisit ca isi doreste foarte mult sa se mute la Bucuresti si ca si-ar dori sa isi cumpere o locuinta. Totodata, tanara a precizat ca va investi si in carierea ei muzicala, dar si ca o parte din bani ii va dona saracilor.

" O sa-mi cumpar un apartament in Bucuresti, la parter sau la etajul 1, cu mobila personalizata. O sa investesc in cariera mea muzicala, restul o sa-i donez saracilor. Pentru mine a însemnat un nou început, o renastere", a declarat Lorelai.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tanara a cucerit intreaga tara, atat cu talentul ei, cat si cu povestea ei de viata. Pagina de Facebook a adolescentei abunda in mesaje de apreciere si de sustinere. Printre cei care s-au bucurat de succesul ei a fost si Gigi Becali. In urma cu cateva luni, latifundiarul din Pipera i-a daruit un scaun cu rotile performant.

"Bravo, tata! Ma bucur pentru ea, chiar merita!’", a declarat Gigi Becali pentru Cancan.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI