Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali nu va fi trimis în judecată în dosarul AVICOLA! Afaceristul și nepoții acestuia erau acuzați de devalizarea societății

Gigi Becali nu va fi trimis în judecată pentru acuzațiile de devalizare de la AVICOLA. Latifundiarul a primit NUP după mai mulți ani în care dosarul a stat la procurori.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gigi Becali și mai mulți membri ai familiei sale au primit NUP din partea procurorilor în dosarul AVICOLA Iași. Plângerea penală a fost făcută de reprezentantul sindicatului în 2012 iar în acesta afaceristul era acuzat că a devalizat compania.

Citeste si: Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului! Cum s-a ajuns la această situaţie incredibilă!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Printre acuzațiile aduse familie Becali se număra gestionarea frauduloasă a veniturilor companiei, neplata unor impozite aferente salariilor, tercerea unor automobile din proprietatea societății în cea peronală la valoare mică precum și împrumuturi acordate de finanțatorul FCSB către AVICOLA cu dobânzi foarte mari.

Sindicatul cere instanței să retrimită dosarul procurorilor

Pe 5 februarie, Paul Pătraș – șeful Sindicatului Independent Încrederea a depus la Tribunalul Iași o plângere împotriva soluțiilor de neurmărire/netrimitere în judecată împotriva mai multor persoane din conducerea societății printre care și Becali, nepoții acestuia și alte persoane din anturajul său. Procesul a început în luna martie și până acum s-a amânat de două ori.

Următorul termen este fixat pe data de 8 mai 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI