Becali nu vrea să audă de vaccinul anti COVID-19. Milionarul a anunțat că poate să fie amenințat și cu moartea că tot nu îl va face. Latifundiarul din Pipera a surprins pe toată lumea.

Citeste si: George Becali: "Eu de mâine sunt Ministerul Sănătății. În 3-4 luni nu mai există COVID-19"

Gigi Becali se opune în totalitate vaccinări împotriva COVID-19. El nu dorește nici în ruptul capului să se vaccineze.

Chiar dacă mai mult de trei milioane de români s-au imunizat, iar acum încep din ce în ce mai multe persoane să se înghesuie la vaccinare, Becali refuză vehement. Becali a mărturisit că nici dacă ar avea pistolul pus la cap, nu ar accepta să se imunizeze.

Milionarul a declarat că nu dorește să-și piardă viața, mai ales în aceste momente când s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Becali a surprins, din nou, prin declarațiile făcute în spațiul public. „Vaccinul nu îl fac nici dacă acum vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea? Păi o să spuneți, stai, domnule, că n-are nicio legătură.

Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Citeste si: Gigi Becali aruncă bomba despre vaccinarea împotriva COVID-19: „O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Patronul FCSB a afirmat că se poate afla printre persoanele care pot fi atacate genetic de vaccin și spune că nu vrea „să devină animal”, dar mai ales, să nu mai știe cum să iubească. Chiar dacă există teste care atestă siguranța vaccinelor, Becali refuză în totalitate acest lucru.

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Citeste si: VIDEO- Becali aduce vaccin rusesc și medicamente din India

Gigi Becali: „Trage glonț, nu mă vaccinez”

Becali a adăugat faptul că nu vrea să facă o campanie împotriva vaccinării doar din cauza faptului că el nu este de acord cu acest lucru, însă, personal, a ales să nu recurgă la vaccin.

Citeste si: Mega-lovitura dată de Gigi Becali! Câți bani i-au intrat, de fapt, în cont

gigi becali nu vrea să se vaccineze anti coronavirus
Gigi Becali, patronul FSCB.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu”, a încheiat milionarul.

Citeste si: Gigi Becali, lăsat fără permis de conducere! Patronul FCSB, prins că gonea cu peste 100 km/h, grăbit să ajungă la înmormântarea Părintelui Daniil

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si