Poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112 că vineri au fost sustrase trei oi care se aflau la păşunat pe un teren extravilan din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, judeţul Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare, oile îi aparţin omului de afaceri Gigi Becali.

Citeste si: Gigi Becali, convins că Sfârșitul Lumii e aproape. „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari, care au efectuat activităţile de cercetare, a transmis luni IPJ Ilfov, într-un comunicat de presă.

Tinerii au fugit cu oile lui Becali în portbagaj

Poliția din Voluntari (Ilfov) a prins sâmbătă doi tineri acuzați de faptul că i-ar fi furat trei oi lui Gigi Becali, potrivit unui comunicat al poliției.

”La data de 5 noiembrie, în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie, în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd.

Pipera- Voluntari, județul Ilfov", se spune în mesajul poliției.

Cum au fost prinși hoții

Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere.

Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari, în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Urmărirea penală este efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea, se mai arată în comunicatul IPJ Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si