Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali s-a laudat ca detine o functie care nu exista la Uniunea Europeana. Ce este, de fapt, legitimatia de "comisar"

Gigi Becali s-a laudat ca este "comisar inalt european pentru implementarea drepturilor fundamentale ale omului in lume", sustinand ca se va ocupa de situatia inchisorilor din lume. Drept dovada a prezentat o legitimatie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit sport.ro, Legitimatia prezentata de Becali este pentru functia de vicepresedinte al unui ONG din Romania care se ocupa cu apararea drepturilor omului, fara ca aceasta functie sa aiba vreo legatura cu Uniunea Europeana.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

"Eu vreau sa va spun cine sunt, da? Uita-te cine sunt. Nu am putut pana acum. De ce? Pentru ca nu era terminata pedeapsa, trei ani si jumatate de puscarie. In executarea pedepsei, am fost eliberat conditionat si nu puteam sa beneficiez de aceasta legitimatie de comisar inalt european pentru implementarea drepturilor fundamentale ale omului in lume.

In lume, nu numai in Romania, da?! Asta eu sunt. Nu e falsa, puteti s-o verificati. Uite ce scrie aici” ,  a declarat Gigi Becali, marti.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI