Practicile medicului Gheorghe Burnei, care este acuzat de luare de mita si pentru faptul ca efectua experimente pe copiii operati la sectia de ortopedie pedriatica a Spitalului Marie Curie, au revoltat opinia publica. Privit ca un inovator, Burnei si-a dorit mereu sa aiba si cea mai buna aparatura la dispozitia sa. De exemplu, la inceputul lui 2008, Burnei l-a contactat pe Gigi Becali, rugandu-l pe acesta sa sponsorizeze sectia pentru achizitionarea a doua aparate de tip “Laser Holmium”, folosite in chirurgia pediatrica.

Aparatele urmau a fi importate de doua firme diferite, insa, ulterior, Becali a achitat doar unul din ele, declarand ca a promis cumpararea unui singur aparat! Firma care adusese aparatul pe care Becali nu l-a mai platit l-a dat in judecata pe patronul Stelei, in proces aparand, in calitate de martor, si medicul Gheorghe Burnei! In prima instanta, Tribunalul Bucuresti a decis ca Becali sa plateasca firmei respective  suma de 629.499 lei, din care 549.217 lei reprezentau contravaloarea unui aparat medical si 8.683 lei cheltuieli de judecata.
Gigi Becali nu a achitat, iar firma a depus actiuni de executare silita. Instanta a blocat conturile bancare detinute de Gigi Becali, pana cand acesta urma sa achite datoria. Ulterior, Curtea de Apel a admis apelul lui Gigi Becali, care nu a mai fost nevoit sa plateasca si al doilea aparat!

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si