O noua tranzactie imobiliara ar putea fi incheiata, pentru ca Gigi Becali vrea sa cumpere cel mai tare hotel din Mamaia, Rex, cotat la 5 stele in vremurile sale de glorie. „Omul de afaceri Gigi Becali se află în faza de negocieri finale pentru a cumpăra hotelul Rex din Mamaia de la Carmen Palade, fostă Adamescu, fostă soţie a omului de afaceri căruia i-a purtat numele. Rex a fost o emblemă a litoralului românesc până la câţiva ani după ce l-a cumpărat Adamescu, care l-a închis în 2011 şi n-a reuşit să-l readucă în circuitul turistic”, a anuntat

profit.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Carmen Palade a scos hotelul Rex la vânzare în urmă cu mai multe luni şi a intrat acum în negocieri finale cu Gigi Becali, potrivit mai multor surse din piaţa de turism”, a mai scris profit.ro, care a gazduit si declaratia lui Becali: „Negociez, dar dacă negociezi nu înseamnă că ai cumpărat. Nu l-am cumpărat şi nu vreau să vorbesc. Până nu fac o afacere, nu vorbesc înainte”.

Gigi Becali vrea sa cumpere cel mai tare hotel. In 2006, Rex a fost luat cu 10 milioane de euro

Atunci cand s-a aflat ca Gigi Becali vrea sa cumpere cel mai tare hotel, s-a speculat si cat va plati milionarul. „Suma în jurul căreia se discută este mult sub cele 10 milioane de euro plătite de Adamescu în 2006, când a cumpărat hotelul Rex de la Viorel Păunescu”, a scris profit.ro.

„Cu 12 ani în urmă Rex era, cu cele 102 camere, cel mai mare şi mai cunoscut hotel de cinci stele de pe litoral, foarte căutat de vedete, fotbalişti şi oameni de afaceri, fiind "cel mai la modă" hotel din Mamaia. În timp, hotelul a intrat, încet, dar sigur, într-un con de umbră, care a culminat cu închiderea în urma unui incendiu, în 2011”,   s-a notat despre hotelul pentru care negociaza Gigi Becali.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si