Close sidebar
Close sidebar

Giovani Becali a revenit in forta! A fost intampinat ca un rege de prieteni. A avut invitati de seama la petrecere

Unul este Giovani Becali! Cum, mult aşteptata eliberare a venit după 2 ani şi 8 luni, era clar că se va lăsa cu petrecere. Grătare, muzică şi prieteni - totul a fost pregătit pentru Ioan Becali, eliberat condiţionat după condamnarea din Dosarul Transferurilor. S-a întâmplat, în localul preferat al vărului Gigi Becali, iar echipa noastră a filmat totul! ##VIDEO24041##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Gratare, prieteni si imbratisari cu mult dor… toate pentru Ioan Becali! Giovani, asa cum este cunoscut de toata Romania, a fost eliberat dupa 2 ani si opt luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor asa ca a fost motiv de sarbatoare pentru apropiati.

Mici, friptura de porc, de pui si alte specialitati de carne au fost asezate cu grija pe gratar cu mult timp inainte sa-si faca aparitia varul lui Gigi Becali. Sosirea lui la celebrul bar din Pipera a fost una demna de filmele de actiune.

Doua masini de teren parcheaza brusc pe trotuarul din fata barului perferat de Giovanni. Si... surpriza! Din una dintre masini coboara chiar impresarului lui Adrian Mutu.

Chiar daca este un fum gros de la gratarele incinse, tot se vad imbartisarile pline de dor si afectiune.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Este condus in bar mai ceva ca un presedinte escortat si incurajat de fiecare prieten cu cate o vorba buna. De cum intra in bar, au si inceput sa fie asezate pe platouri bucatele pregatite pentru marele Giovanni.

Printre invitatii de seama a fost chiar briliantul Adrian Mutu. Fotbalistul a preferat sa raman afara, la terasa aproape de gratarul incins.

Si Mutu, la fel ca impresarul lui- Giovani, a fost extreme de discret. Cand a sesizat ca este filmat s-a dus "glont" spre masina.

Silentio stampa! Giovani nu raspunde nici macar la salutul jurnalistilor. Pleaca din bar la fel de grabit cum a si venit. Nu zaboveste prea mult la cina deoarece era nerabdator sa-si vada familia.

Urca in masina, trage parasolarul pentru a-si ascunde chipul si se facut nevazut in noapte.

Cu siguranta o sa auzim multe despre Giovani Becali zilele acestea caci... pare sa fi revenit in forta!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI