Miscare surpriza facuta de Ioan „Giovani” Becali la doar cateva zile dupa ce a primit o noua condamnare de 7 ani si 4 luni de inchisoare. El a facut o solicitare de eliberare conditionata iar judecatorii i-au acceptat-o. Decizia instantei a fost luata pe 5 martie, la doar doua saptamani dupa ce fostul impresar s-a intors dupa gratii pentru mituirea judecatoarei Geanina Terceanu.

„Admite propunerea de liberare conditionata formulata de Comisia pentru liberare conditionata din cadrul Penitenciarului Slobozia, jud Ialomita.

Dispune liberarea conditionata a petentului – condamnat Becali Ioan, pentru restul ramas neexecutat din executarea pedepsei de 7 ani si 4 luni inchisoare aplicata prin sentinta penala nr... pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti. Atrage atentia condamnatului asupra conduitei sale viitoare, in sensul posibilitatii revocarii liberarii conditionate in caz de comitere a unei noi infractiuni in intervalul de timp de la liberare si pana la implinirea duratei pedepsei”, se arata in minuta sedintei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Hotararea instantei nu este definitiva si a fost deja atacata de procurori.
Giovani Becali a fost condamnat definitiv la sfarsitul lunii trecute la 3 ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita. La aceasta pedeapsa a fost contopita pedeapsa de 6 ani si 4 luni primita in dosarul Trasferurilor, la care s-a adaugat si un spor.

A rezultat o pedeapsa finala de 7 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Decizia din februarie a a fost de fapt o mentinere a pedepsei date de Curtea de Apel Bucuresti in 2016, atunci cand s-a judecat pe fond dosarul „mita pentru judecator”. In acelasi dosar, Victor Becali a primit 5 ani si 8 luni, Geanina Terceanu 7 ani iar Cristian Borcea a fost achitat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si