A fost scandal monstru în ”Casa iubirii”, după date-ul dintre Robert și Giuly.

Fetele și-au dat cu părerea despre relația celor doi, iar de aici până la ceartă a fost doar un pas. Julia nu s-a putut abține din a face anumite comentarii, iar Giuly a răbufnit imediat.

Scandal monstru în ”Casa iubirii”. Giuly și Julia, la cuțite

În primă fază, Julia nu a vrut să asiste la discuția fetelor, spunând că se simte rău.

Apoi, ușor ușor a început să intervină, iar cea care a făcut-o să ia atitudine a fost Bianca, căreia a simțit să îi aducă anumite comentarii.

Julia: Dacă tu îi vrei înapoi pe Marius, pe Cosmin, nu înseamnă că noi vrem același lucru. Aparent, tu îi vrei. Mereu când e vorba de Robert îi zici Larisei, când e vorba de Cosmin și Robi îi zici...

Bianca: Dar voi când mi-ai zis mie?

Julia: Cine ți-a zis ție vreodată?... Cine ți-a zis tu că îl vrei înapoi pe Cosmin?... Lasă-mă în pace că mi-am murdărit sacoul și sunt foarte nervoasă

Iar când situația părea că a fost lămurită, în casa fetelor a intrat Giuly, după ce a petrecut timp cu Robert, în casa băieților. Fetele au început să îi pună întrebări, pentru a afla cum decurge relația dintre ea și Robert.

Prinsă la mijloc, Giuly le-a spus fetelor că a deciss să continue cunoașterea cu Robert.

În acel moment, Julia a intervenit, moment în care Giuly a răbufnit.

Citește și: Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania: "Eu nu am fost îndrăgostit, dar acum sunt". Cum a reacționat concurenta?

giuly si julia

Giuly a răbufnit, după ce Julia a luat-o peste picior

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: Nimic nou!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Giuly: Ce problemă ai Julia? Păi dacă tu nu ești bine nu înseamnă că...

Julia: Am zis ceva nou, nimic și nu am nicio problemă!

Giuly: Și de ce ridici tonul la mine?

Julia: Tu te-ai auzit cum ai țipat?

Giuly: Nu, eu nu am țipat. 

Julia: Exact, nu te-ai auzit că țipi!

Giuly: Nu am auzit pentru că țipi tu prea tare... Julia, îmi pare rău că te simți rău, dar asta nu înseamnă că ești numai tu aici!

Julia: Mă, fată, tu nu te potolești? Dar nu te supăra. Dacă este atât de important pentru tine acest subiect, de ce nu ți-l continui? De ce nu-ți continui subiectul cu ele și mă auzi pe mine? Continuă acolo!

giuly si julia

Concurentele au pornit un scandal monstru în ”Casa iubirii”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly: Dar ce ți-am făcut?

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Julia: Nimic!

Giuly: Păi și atunci ce ai? 

Julia: Țipă în partea aia, nu la mine!

Giuly: Eu înțeleg că nu ai conținut și simți să faci conținut cu altcineva, dar eu nu simt din partea ta o energie negativă, nu o simt, ba chiar simt din partea ta o energie pozitivă și în afara emisiunii și nu înțeleg de ce vii aici și pari o altă persoană ca și cum trebuie să te legi neapărat de ceva!

Julia: Îți zic de două săptămâni că nu te cred cu Robert. Care altă persoană... ce inventezi, mă, fată?

Spunând că nu are nimic de ascuns, Julia le-a însemnat pe fete să își continue discuția, întorcându-se cu spatele la ele..

Mai mult decât atât, Julia le-a spus că în curând se vor da singure de gol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si