FOTO: ISU Giurgiu

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, accidentul s-a produs în localitatea Schitu, între o autocisternă şi o autospecială de transport deşeuri.

Acolo s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, un echipaj CBRN, descarcerarea uşoară si descarcerarea grea din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu, precum şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti.

Citeste si: Constanţa: Test negativ pentru bărbatul suspectat de coronavirus

Patru bărbaţi au fost implicaţi în accident, dintre care unul a rămas prins sub autospeciala de transport deşeuri. Ulterior, el a fost scos, conştient şi predat unui echipaj SAJ.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă şi fetiţa ei de 2 ani, aruncate din maşină, în Germania. Mămica a murit pe loc

Ceilalţi trei bărbaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, având răni superficiale.

Giurgiu: Accident de proporții între o cisternă şi o maşină de gunoi, un bărbat a fost prins sub autospecială

Autocisterna transporta hidroxid de sodiu, iar încarcatura nu a fost afectată, intervenţia echipajului CBRN nefiind necesară, a transmis ISU Giurgiu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Giurgiu, cisterna transportă sodă caustică, fiind condusă de un cetăţean bulgar de 47 de ani, iar maşina de colectare a deşeurilor era condusă de un bărbat de 50 de ani, din Roata, judeţul Giurgiu.

Giurgiu: Accident de proporții între o cisternă şi o maşină de gunoi

Citeste si: Test nuclear în Coreea de Nord: Amenințări fără precedent!

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului autospecialei de colectare a deşeurilor şi a unui lucrător din aceasta, un bărbat de 45 de ani, care au fost transportaţi la o unitate sanitară pentru acordarea de îngrijiri. O a treia victimă, din autospecială, a refuzat transportul la spital. La autocisternă nu au fost raportate scurgeri", a arătat IPJ Giurgiu.

Citeste si: Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită! „Mă simt din ce în ce mai rău...”

Traficul pe DN 5B este blocat pe ambele sensuri de mers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si