Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Giurgiu, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană necunoscută despre faptul că, în extravilanul comunei Oinacu, a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât.

"În urma sesizării, poliţiştii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe D.J.

507, doar un bărbat de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului. Victima a fost preluată  de o ambulanţă şi transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat. 

Citeste si: Directorul DSP Vrancea, suspendat din funcţie

Poliţiştii şi procurorii au făcut cercetări în acest caz şi au stabilit că în noaptea de 12/13 aprilie, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în Giurgiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: Păstrăm precauţiile şi păstrăm distanţa, mai avem încă vreo trei săptămâni de urcat

"Pe traseu, în urma unei discuţii contradictorii care a degenerat, bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit”, a mai spus sursa citată.

Citeste si: Femeie din Lugoj, depistată cu coronavirus după ce a fost tratată de o asistentă infectată! „Celalte așteaptă cu sfuletul al gură rezultatul”

 

În urma activităţilor desfăşurate, bărbatul a fost găsit în scurt timp în municipiul Giurgiu. El a fost reţinut pentru tentativă de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si