Close sidebar
Close sidebar

Google a celebrat Ziua Nationala a Romaniei printr-un doodle specific - Desenul cuprinde aproape toate simbolurile nationale

Astazi, romanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala, iar acest lucru a fost marcat si de catre cei de la Google printr-un doodle care apare atunci cand accesezi motorul de cautare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desenul a fost realizat de catre ilustratorul roman Aitch si, conform descrierii prezentate de Google, descrie bogata mostenire a tarii romanesti. Elementul principal il constituie un covor taranesc care inglobeaza o gramada de simboluri nationale.

Pe covor apar fructul de maces, rasul, stejarul, cerbi, dar si mai multe referiri ce te duc cu gandul la munti si paduri, acest lucru simbolizand peisajele emotionante si resursele bogate ale tarii.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Deasupra literei L, artistul a pozitionat o oala de lut ce reprezinta ceramica traditionala de la Horezu. 

In centrul literelor O apar un cuplu imbracati in straie traditionale care se sauta, iar deasupra literei G apare o casa traditional romaneasca.

Cei de la Google urmeaza o zi nationala fericita Romaniei si, implicit, tuturor romanilor de peste tot.

Astazi se implinesc 99 de ani de la Marea Unire din 1918. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI