Un bărbat din Peru a găsit altceva decât căuta când a navigat pe Google Maps Street View. A avut surpriza vieții uitându-se pe străzile din capitala peruviană Lima: și-a găsit soția îmbrățișându-se pe o bancă cu un alt bărbat, potrivit NY Post.

Soția bărbatului și partenerul ei au crezut că sunt feriți de ochii lumii, în timp ce se sărutau pe o bancă din Puente de Los Suspiros de Barranco, în 2013.

Din nefericire pentru ei, însă, au fost surprinși de una dintre mașinile Google echipate cu cameră foto de 360 de grade.

Citeste si: Efectele pandemiei. Țara europeană cu sute de mii de muncitori români intră oficial în recesiune

Cuplul a fost surprins întâmplător pe imaginile Google- bărbatul stă întins pe spate pe bancă, cu capul în poala femeii, îmbrăcată în bluză neagră, cămașă albă și blugi albaștri. Deși chipul femeii este blurat, așa cum obișnuiește Google Maps să procedeze, soțul a recunoscut-o după ținuta ei, a informat presa locală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi brânză cu roșii. Avertismentul nutriționiștilor

Când și-a confruntat soția, bărbatul a aflat întreg adevărul: femeia și-a mărturisit infidelitatea și în scurt timp s-a ajuns la divorț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si