Close sidebar
Close sidebar

Gorj. Şase persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat într-un parapete din beton

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă, în localitatea Polovragi, judeţul Gorj, unde un microbuz a intrat într-un parapet din beton. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, accidentul a avut loc în localitatea Polovragi, iar primele date de la faţa locului arată că şoferul unui microbuz de călători a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a intrat frontal într-un parapet din beton.

Gorj. Şase persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat într-un parapet din beton

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, autorităţile declanşând planul roşu de intervenţie. La ora transmiterii acestei ştiri cele şase victime au fost scoase din vehicul şi sunt evaluate medical, scrie News. 

Gorj. Şase persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat într-un parapet din beton

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe ale Serviciului Judeţean Gorj, o ambulanţă SMURD, una pentru transportul victimelor multiple şi două echipaje de descarcerare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

sursa foto: ISU Gorj

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI