Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, sambata, in localitatea Vitanesti au fost inundate cateva gospodarii, curtea bisericii si parcul din comuna, din cauza precipitatiilor abundente, apa amenintand sa patrunda si in casele oamenilor.

Alertati despre acest lucru pe numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, pompierii militari din cadrul Detasamentului Alexandria au intervenit rapid la fata locului cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un camion de interventie, cu patru motopompe transportabile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, membrii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta (SVSU) al localitatii Vitanesti au intervenit cu o autocisterna si o motopompa din dotarea primariei.

Apa a fost evacuata la o distanta de siguranta, pericolul inundarii locuintelor fiind eliminat, a mai informat ISU Teleorman.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si