Close sidebar
Close sidebar

Gospodarii din localitatea teleormaneana Vitanesti, curtea bisericii si parcul, inundate in urma precipitatiilor

Mai multe gospodarii din localitatea teleormaneana Vitanesti, curtea bisericii din comuna si parcul au fost inundate, sambata, in urma precipitatiilor abundente. Solicitati la numarul de urgenta 112, pompierii militari din cadrul Detasamentului Alexandria au intervenit rapid la fata locului cu mai multe utilaje pentru evacuarea apei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, sambata, in localitatea Vitanesti au fost inundate cateva gospodarii, curtea bisericii si parcul din comuna, din cauza precipitatiilor abundente, apa amenintand sa patrunda si in casele oamenilor.

Alertati despre acest lucru pe numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, pompierii militari din cadrul Detasamentului Alexandria au intervenit rapid la fata locului cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un camion de interventie, cu patru motopompe transportabile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De asemenea, membrii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta (SVSU) al localitatii Vitanesti au intervenit cu o autocisterna si o motopompa din dotarea primariei.

Apa a fost evacuata la o distanta de siguranta, pericolul inundarii locuintelor fiind eliminat, a mai informat ISU Teleorman.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI